AJANVARAUS

Tervetuloa ottamaan tatuontisi!

Ohessa yleistä infoa ajanvarauskäytönnöistä, veloituksista ja mallisuunnittelusta.

KONSULTAATIO

Paras tapa suunnitella tatuointisi on varata ilmainen KONSULTAATIOAIKA. Kasvotusten joko livenä tai etänä on helpompi päästä yhteisymmärrykseen tatuointi-ideasta, tatuoinnin koosta, paikasta ja sopia hinnasta.

Konsultaatioajan voit varata ottamalla suoraan yhteyttä oheisesta linkistä.Viestiisi vastataan viimeistään kahden arkipäivän sisällä.

Yhteydenottoosi olisi hyvä liittää mukaan ainakin seuraavat tiedot tatuoinnista:

 • idea
 • koko
 • paikka
 • toiveet tyylistä
 • mahdolliset referenssikuvat
 • muut mahdolliset askarruttavat kysymykset

Voit helpottaa tatuoijan työtä ottamalla kuvan kohtisuoraan siitä kohdasta, mihin haluat tatuoinnin ottaa ja liittämällä viestisi mukaan. Pidäthän kuvailun yksinkertaisena välttääksemme väärinkäsityksiä.

AJANVARAUS

Ajanvarauksen yhteydessä veloitetaan 124 €​ (sis. Alv 24 %) SUUNNITTELUMAKSU, jota ei palauteta. Olethan siis varma tatuoinnistasi ja ideastasi! Suunnittelumaksu kattaa kaiken itse tatuoinnin ulkopuolisen työn, joka tatuoijalta vaaditaan jokaisen tatuoinnin yhteydessä. 

Mikäli tatuointisi on koko päivän vievä työ, veloitetaan ajanvarauksen yhteydessä lisäksi ENNAKKOMAKSU.​ Se vaihtelee 100-200 € välillä riippuen kuvan koosta ja toimii tatuoinnin ennakkoon suoritettavana osamaksuna. Tämä vähennetään lopullisesta tatuoinnin hinnasta, eli ​se ei ole ylimääräistä kulua sinulle​.  

AJAN PERUUTUS

Mikäli ET peru aikaasi 7 pv ennen tatuointiaikaasi, tai pysty osoittamaan sairastumistasi luotettavasti esim. lääkärintodistuksella, ennakkomaksua ei palauteta. Kyseinen osamaksu toimii korvauksena hävityistä työtunneista tatuoijalle, sillä yrittäjällä syntyy merkittävää taloudellista tappiota peruuttamattomista ajoista. Kiitokset kun huomioit tatuoijasi ja muut ihmiset.

AJAN SIIRTO

Aikataulujesi muuttuessa joustetaan aikatauluissa, joten aikaa voi ilman muuta siirtää. Muistathan tehdä sen 7 pv ennen tatuointiaikaasi, niin et menetä ennakkomaksua ajoissa peruuttamattomasta ajasta. Uusi aika pyritään järjestämään sinulle heti, kun vapaata aikaa löytyy ja mahdollisia peruutusaikoja tarjotaan aikaisemminkin. Voit siis joutua odottaamaan seuraavaa aikaasi siirretyn tilalle.

Mikäli haluat siirtää aikaasi, mutta et varaa uutta aikaa kahden viikon sisällä peruutuksesta, ei ennakkomaksua palauteta.

Jos aikoja joudutaan siirtämään toistuvasti yli kolme kertaa peräkkäin, ei ennakkomaksua palauteta. Tatuoijasi ajankäytön huomioimista arvostetaan.

TATUOINNIN HINTA

Tatuoinnin lopullista hintaa voi olla vaikeaa ennustaa täysin tarkasti etukäteen, sillä siihen vaikuttavat muutokset tatuoinnin koossa, sijainnissa, työn monimutkaisuus ja muut tatuointitekniset seikat, jotka selviävät usein lopullisesti vasta tatuointiajalla. Saat kuitenkin karkean arvion konsultaatiossa ja tarkemman mallisi valmistuttua. Jos sinulla on varattu tatuointia varten tietty budjetti, älä epäröi mainita siitä. Ohessa kuitenkin suuntaa antava hinnasto: 

 • 100 € – Tulitikkuaskin kokoinen tatuointi, joka ei vaadi erillistä suunnittelua. Minimiveloitus.
 • 200-400 € – Noin kämmenen kokoinen tatuointi.  Ennakkomaksu.
 • 500-600 € – 5+ tuntia vievä suuri ja/tai yksityiskohtainen tatuointi, varaudu ennakkomaksuun.                       

MALLIN SUUNNITTELU

Mallin suunnittelu sisältyy suunnitteluaksuun ajanvarauksen yhteydessä, eli saat uniikin tatuointimallin toiveidesi mukaan.

Malliasi ei pääsääntöisesti suunnitella välittömästi konsultaation jälkeen, vaan kaikissa suunnittelutöissä edetään kalenterijärjestyksessä muiden töiden ohessa. Perus ohjenuora on se, että valmis malli on nähtävillä n. 2-7 päivää ennen aikaasi riippuen työmäärästä. Mallia ei siis kannata turhaan kysellä tätä ennen sähköpostien kuormittumisen välttämiseksi. Mikäli haluat kertoa lisäideoista tai muutostoiveista, ole tietysti yhteydessä!

Halutessasi voit ostaa pelkän mallin ja harkita vielä itse tatuointia, suunnittelumaksu kattaa lähes kaikissa tapauksissa työn. Mikäli haluamasi malli on kuitenkin paljon työtä vaativa, kustannuksista sovitaan tapauskohtaisesti. Älä pelkää ottaa yhteyttä epävarmoissakaan tilanteissa!

MAKSUTAVAT

Maksaa voit ​

 • käteisellä​ (valuutta euro €)
 • pankki- ja luottokortilla
 • etänä maksulinkillä
 • Klarna -laskulla ​(erilliset sopimus- ja tietosuojaehdot palveluntarjoajan kanssa)

Varausmaksu maksetaan aina varauksen yhteydessä, ilman sitä varausta ei voi tehdä. Suunnittelumaksu maksetaan varauksen yhteydessä tai erikseen pelkän mallin tilauksen yhteydessä.

Tatuointi on maksettava tatuointipäivänä, emmekä yrityksenä voi myöntää luottoa. Mikäli olet ottamassa isoa tatuointia useammalla eri kerralla, maksat päivän päätteeksi sen päivän aikana tehdystä työstä, ellet erikseen halua maksaa kerralla koko tatuointia.  

 

LAHJAKORTIT

Tatuointilahjakortti on hyväksi koettu ja mieluinen lahjaidea. Mikäli tarvitset apua toivotun summan kartoittamiselle, sinua autetaan mielellään. Saat lahjakortin sähköpostiiin ostosi yhteydessä.

Tatuointilahjakortin voi käyttää yrityksen normaalihintaisiin tatuointipalveluihin (suunnittelumaksi, ennakkomaksu, tatuointi), ei mihinkään muuhun palveluun tai tuotteeseen. Lahjakorttia ei voi käyttää osissa, vaan se on käytettävä kerralla. Lahjakortteja ei vaihdeta käteiseksi missään olosuhteissa, eikä niillä ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.

Lahjakortit ovat voimassa ​VUODEN​ ostopäivästä, eikä niitä voi käyttää vanhentumisen jälkeen. ​Pidäthän huolen, että varaat aikasi hyvissä ajoin​, jotta voit käyttää lahjakorttisi voimassaolon puitteissa. Lahjakortti ei ole enää validi voimassaoloajan päätyttyä, vaikka se olisi vanhentunut edellisenä päivänä.