Seuraava koulutus

Ensimmäinen koulutusryhmä on edistynyt vauhdikkaasti. Nyt 1/4 vuoden tiiviiden ja työtä vaativien opintojen jälkeen koulutusryhmä piirtää rutiinilla vaativiakin töitä, hallitsee coil-koneiden tekniikan, ja osaa tehdä laadukkaan siirtokuvan. Lisäksi heillä on laaja perspektiivi alaan kattavien historiatietojen, väriopin ja sommittelun kautta.

On ollut inspiroivaa opettaa motivoituneita oppilaita ja seurata valonnopeaa kehitystä ammattilaistatuoijan suuntaan. Seuraavaksi ryhmä keskittyy aseptiikkaan, anatomiaan ja fysiologiaan.

Kyselyitä on tullut koulutuksesta edelleen, mutta juuri nyt ei ole mahdollista enää tulla tämän vuoden kurssille mukaan. Seuraava kurssi alkaa tammikuussa 2023, johon toki voi tiedustella jo paikkoja. Paikkoja on taas rajoitetusti. Varsinainen haku aukeaa kesällä, jonka jälkeen taas sitova ilmottautuminen mukaan ensi vuodelle.

Kurssista löytyy tietoa IG -storyissä ja aina saa kysellä suoraankin. 🙂

Mukavaa kevättä kaikille! -L